onsdag den 20. juli 2011

Følg med rundt i grønlandske fjorde

De fire venner Søren Telling, Christian Johnsen, Bruno Kiilerich og Simon Børresen tager på en spændende 1000 km lang ekspedition rundt i forskellige østgrønlandske fjorde.

De starter i Mestervig hvor der er en lille landingsbane for fly og efter planen skal de slutte turen i Nyhavn ganske tæt ved. Et af formålene med turen er at opmåle Waltershausen gletscheren og stille disse målinger til rådighed for forskere. Desuden er der selvfølge selve eventyret ved at være af sted.

Turen er planlagt til 30 dage og mange lejrpladser er valgt på forhånd, men som ved så mange andre ekspeditioner er det ikke sikkert at det kommer til at gå helt efter planen - der er jo vind og vejr og ikke mindst is-forholdene at tage hensyn til.

Der er ikke nogle oplysninger om det grej de anvender på deres hjemmeside, så hvilke kajakker og pagajer osv. bliver det måske muligt at se når der dukker billeder op på hjemmesiden fra turen. Men mon ikke det er en eller anden model fra Boréal Design de bruger. De er i hvert tilfælde en af sponsorerne til turen.

Turen starter engang efter den 20. juli og hele turen kan følges på Greenland 2011 eller på deres blog hos JP Blogs. Fordelen hos JP Blogs er det muligt at få et RSS-feed af indholdet, det er det ikke umiddelbart på deres egen blog.

God tur til gutterne når det går løs!

Ingen kommentarer:

Du syntes måske også om: