lørdag den 26. april 2014

Første tur med Hou Kajakklub

Syv kajakker klar til afgang gennem slusen til Norsminde Fjord

Endelig fik jeg meldt mig ind i Hou Kajakklub - efter lang tids tilløb. Jeg tror jeg har brug for at der er nogle faste dage at ro for at blive med med at fastholde min interesse for at ro kajak. Klubben, som holder til på havnen i Hou, ligger kun 10 km fra min bopæl, så det er let at komme frem og tilbage.

Den første klubtur i år var i dag og den har jeg glædet mig til. Der var syv roere med på turen der skulle gå fra Norsminde til Hou. Efter at have pakket kajakker på traileren kørte vi op til Norsminde Kajakklub og satte i fra deres bådebro. Den første, og største, udfordring på turen var vel strømmen ind gennem slusen til Norsminde Fjord, som vi var nødt til at ro igennem. Men alle kom fint igennem. Herefter gik turen sydover mod Saksild Strand hvor vi holdt turens pause. Her nød vi medbragt kaffe og formandens dejlige kage. Efter hyggelig snak i læ på stranden fortsatte turen hjem til Hou. Vi snakkede om at holde en kort pause yderligere, men der var mest stemning for at fortsætte helt hjem - og så tage kaffen ved klubhuset.

Her blev der - igen - trakteret med lækker kage, denne gang var det Antonio der havde stået for bagværket. En super hyggelig dag med rigtig søde mennesker og en masse snakken i kajakkerne. Det tegner godt...

Der er flere foto at se på klubbens hjemmeside.

Vejr: Let vind, mindre bølger, sol
Distance: 15,5 km
Fugle: Fjordterne

4 kommentarer:

Unknown sagde ...

Hej Helge

Jeg vil høre om du ikke opdaterer din blog længere?? Ser ud til at det er noget tid siden nemlig.

Hilsen Martin fra Sitontop.dk

Mr. Danmark sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Mr. Danmark sagde ...

Hejsa,

Kan du anbefale vandreudstyr der også kan bruges til kajak?

Anneli Jäätteenmäki sagde ...

Mit navn er Eva Hovmand Skjøtt, jeg har været gift i over 6 år, og det var forfærdeligt, fordi min mand virkelig snydt på mig og ledte efter en skilsmisse, vi brød sammen for et år siden og vi kom tilbage efter så mange behageligheder for dejlig kærlighed gaver. Jeg elsker min mand så meget, at der ikke er nogen time på dagen, hvor jeg ikke tænker på ham, han er en verden for mig, jeg værdsætter ham på samme måde. være så jeg ikke kan gøre noget for at skade ham eller få ham til at føle sig trist. Jeg stødte på en blog-blog Et vidnesbyrd kaldet "Osawe jennifer" på Internettet, hvordan han gendannede den store nedtrængte storpræstinde i medgiftens tempel, hendes eks-mand derhjemme efter 3 dage med kærlighedsformularer. Jeg har læst så mange forskellige postkommentarer om forundrede store kræfter har hjulpet mennesker over hele verden, uanset afstanden, de har bragt ex-kærlighed og hjulpet med at løse skilsmissen, og separate beretninger kom ud af kærlighed og skabte mennesker glade i forholdet. Jeg skal være 100% sikker, så jeg prøvede og sendte en kontaktmeddelelse til doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp +2349014523836 og han svarede straks, og jeg fortalte ham min historie, og han gav mig kun 2 dage til at fortolke natten den hun var tilbage og bad om tilgivelse, hvor vidunderligt og pålideligt hans arbejde var. Hvis nogen har lignende problemer, bedes du kontakte ham på hans e-mail.

Du syntes måske også om: