søndag den 10. juli 2011

Følg med Danmark Rundt - men skynd dig!

Der starter helt tiden nye forsøg på at erobre Havkajakroernes Rød-Hvide Bånd. Mange af dem foregår i al stilhed, men mange vælger at blogge om det, så alle har mulighed for at følge projektet.

Det forsøg som er i gang for øjeblikket er et forsøg på at komme hurtigst muligt rundt. Til dato er den hurtigste tid for turen 24 dage, men den har Fylkir Sævarsson tænkt sig at slå. Og foreløbigt ser det rigtig godt ud. På bare fem dage er han nået til Blokhus - lidt af en bedrift.

Du kan læse mere om forsøget på hjemmesiden Icekayak der indeholder et væld af informationer om manden og projektet. En interessant detalje ved det hele er den kajak han har valgt: en lang, smal og superhurtig SeaBird Designs Sport 600 kayak. Det er en seks meter lang videreudvikling af deres interessante H2O model - Sport 600 ser ganske spændende ud. Der bliver selvfølgelig roet med wingpagaj - ellers er en sådan rekord svær at opnå. Desuden ser det ud til at Fylkir også har monteret sea wings på kajakken, men om de er monteret permanent ved jeg ikke. Kik ind omkring hans hjemmeside - men skynd dig inden han kommer i mål.

2 kommentarer:

Pouls kajakblog sagde ...

Hej Helge

Tjek også lige et par af mine daglige rovenner der også er på tur rundt om DK. Det går også ret kvikt.

mvh
Poul

https://sites.google.com/site/danmarkrundtikajak/

Helge Helligsøe sagde ...

Hej Poul
Det er sikkert sjovere at ro den tur som makkere end at tage den solo kan jeg forestille mig.

Deres side bliver desværre ikke opdateret så ofte.

Venlig hilsen Helge

Du syntes måske også om: