lørdag den 27. april 2013

Om at begynde på en frisk...


Træernes grafik mod den blå himmel er altid et flot syn inden bladene kommer.

Det er ved at være temmelig længe siden jeg sidst har været ude i min kajak - det er faktisk over halvandet år siden. Der kom lige en skilsmisse i vejen som har tæret en del på kræfterne og desværre har betydet at jeg ikke har kunnet tage mig sammen til at komme på vandet. Egentlig lidt ærgerligt når jeg tænker på hvor glad og hvor meget overskud jeg altid er fyldt med når jeg kommer hjem fra en kajaktur - uanset vind og vejr.

Men som Buddha sagde:

          "No matter how hard the past,
          you can always begin again"

Så langt om længe kom jeg da ud på en kort tur i dag. Jeg startede fra Emborg Bro ved 11-tiden og tog turen op til Gudensø, retur ned til Mossø med en lille frokostpause ved Klostermølle. På tilbagevejen var jeg så langt oppe ad Salten Å som det er tilladt, med det håb at få et glimt af den smukke isfugl. Den var dog ikke på vingerne i dag.

Selv om solen var fremme det meste af tiden var vinden råkold, så jeg var glad for at jeg tog en fleecetrøje under rojakken. Selv om der kun var enkelte, ganske spredte, træer men antydning af grønt var det en smuk tur alligevel, men det bliver rigtig fedt når det hele springer ud. Inde på land var der rigtig gang i fuglesangen selv om de ikke var til at få øje på. Alt i alt var det skønt at komme i gang med roningen igen.

Vejr: Jævn vind, fladt vand, mest sol
Distance: 14,7 km
Fugle: Fiskehejre, knopsvane, toppet lappedykker, bysvale, blishøne, gråand, krage, grågås og en mellemstor rovfugl

2 kommentarer:

Keld sagde ...

Velkommen tilbage Helge, du har været savnet! Håber du finder glæden på vandet igen.
MVH Keld

Outdoorfreak.dk sagde ...

Hey Helge

Velkomme tilbage fra fastlandet,håber du får mange dejlige ture i kajakken og igen finder vandet tiltrækkende igen. Glæder mig allerede til at læse om dine kommende ture.

Mvh ASC/Outdoorfreak

Du syntes måske også om: