fredag den 18. juli 2008

Digital opstramning

Jeg kan se i min statistik at der er mange som benytter de links jeg har til andre kajakbloggere. Det er godt at der bliver kikket/klikket på så mange kajaksites som muligt, syntes jeg.


Men efterhånden havde jeg tilføjet så mange ting i den højre spalte, at man skulle scrolle ret langt ned for at finde mine links til »Personlige sider«. Jeg har nu flyttet disse op over både »Foreninger« og »Klubber« så de ligger øverst af alle linkblokkene.

Desuden har jeg samlet en række funktioner i en enkelt bjælke af ikoner. Her er både den geografiske oversigt over mine ture, vejret for Østjylland og den geografiske koordinat-omregner samlet, så det fylder meget mindre. Desuden er tilføjet et link til KajakBloggens forside, da jeg kan se at rigtig mange finder bloggen via Google - og dermed havner et andet sted end forsiden. Det er nu blevet lidt lettere at komme om til forsiden med de aktuelle indlæg.

Jeg lader dog billedet af min kajak blive i spalten, det kan jeg godt selv lide at se. Månefasen lader jeg også blive liggende - den bruger jeg selv en hel del.

Her i en overgangsperiode vil det første info-ikon blinke det første minut du er på siden, for at gøre opmærksom på at bjælken er udvidet.

Håber det nu bliver lettere at komme til at klikke på links til alle de andre kajakbloggere.

PS: Hvis du kender til flere dansksprogede private kajaksider end dem jeg har med, må du meget gerne skrive det i en kommentar, så kikker jeg på det.

4 kommentarer:

Karina sagde ...

Hej Helge,- tak for din kommentar på min blog.
Hårby Ekspeditionsudstyr har ikke nogen hjemmeside. Når man googler det - er der hits på AV Ekspeditionsudstyr (det er stedet)og abcamping.dk. Men jeg kan heller ikke finde en hjemmeside, som viser det butikken sælger. Men kommer du på de kanter skulle du kigge forbi butikken. Det er en oplevelse at være der! De har alverdens ting og sager til udendørsliv. De sælger også havkajakker og kajakudstyr. Men jeg ved ikke hvor 'prof' havkajakkerne er? De har også anderledes mærker i tøj mm.
Nej 78,5 har jeg aldrig roet i træk ;) 15 km er det højeste. Jeg er jo nybegynder og skal stadig arbejde meget med teknikken. Jeg har roet 92,5 km nu ialt. Når jeg har roet 100 km skal jeg bestå nogle kæntringsøvelser, så jeg kan få b-licens og dermed sejle alene. Det er mit mål - desuden vil jeg også gerne blive i så god kajakform at jeg kan deltage i vinterturen fra Tørring til klubben den 29 dec. Det er en tur på 44 km. Men men, der skal træning til. - Maden smagte godt, den blev spist efter en lang vandretur på Kullen! Vi tog nemlig til Sverige.
God sommer...nu skulle den efter sigende komme.
vh karina

Helge Helligsøe sagde ...

Hej Karin
Tak for info om Hårby Ekspeditionsudstyr, nu har jeg adressen, så må jeg lige få tid til at stikke hovedet ud forbi dem.

Jeg tjekkede lige din hjemmeside og kan se at du er over 100 km nu - tillykke med det - så skal du jo nogle ture i baljen kan jeg forstå!

Turen fra Tørring har jeg aldrig taget i vintersæsonen - det er garanteret en speciel oplevelse - med sne vil turen være helt unik...

René Seindal sagde ...

Hej Helge,

Du har ikke min blog på listen : http://rene.seindal.dk/

Du har heller ikke noget link til Paddling Planet, selvom du har links du henter fra sitens feed. Et link til Paddling Planet selv vil også være nyttigt, hvis folk ønsker at se mere end de få links du viser.

Dengang jeg satte Paddling Planet op, spurgte jeg på havkajakroernes forum om der var interesse for en tilsvarende site for danske/skandinaviske blogs, men jeg fik ikke nogle svar så jeg gjorde ikke noget. Det vil ikke være svært at lave en sådan site da jeg allerede har lavet den anden.

René Seindal
Venice Kayak.

Helge Helligsøe sagde ...

Hej René
Det er simpelthen en fejl at du ikke er med under Perosnlige sider - det er du kommet nu. Jeg har markeret dig som DK/I og placeret dig under udlandet, primært fordi du skriver på engelsk.

Du har helt ret med hensyn til Paddling Planet - jeg har lagt den øverst under Udlandet nu.

Jeg er i øvrigt blevet meget glad for Paddling Planet efter at jeg fandt den. Det er jo enormt let at de fleste nyheder er samlet eet sted.

Du syntes måske også om: