lørdag den 12. juli 2008

Følg med Damnark rundt

Marianne og Bjarke fra Århus er startet på at ro rundt om Danmark for at opnå Havkajakroernes Rød-Hvide Bånd. Det er noget af en præstation at gennemføre den tur. Siden 2001 er der kun tre personer som det er lykkedes for. Det er faktisk en stor opgave bare at gennemføre en del af ruten, som en del har gjort. Man må tage hatten af for folk som starter på sådan et projekt, selv om de af forskellige årsager ikke kommer hele vejen rundt.

Men følg med på Marianne og Bjarkes tur rundt på deres liveblog, hvor de opdatere ca. en gang i døgnet. Herfra skal lyde et rigtig stort - god tur rundt. Må heldet være med jer, så vi kan få nogle flere på den rød-hvide liste!

1 kommentar:

Per sagde ...

Ak-ja, at opnå det Rød-hvide Bånd er en kæmpe præstation. Desværre har Marianne og Bjarke været nød til at stoppe deres forsøg. De har nu heller ikke haft det for nemt fra start af, men den vind, der generelt har generet dem. Selvom de har opgivet så tager jeg nu hatten af for deres gåpå-mod. Bare det at gå ind i dette projekt er en stor bedrift.

mvh
Per

Du syntes måske også om: