onsdag den 31. december 2008

Godt nytår

Jeg vil gerne ønske alle læserne af KajakBloggen.dk et rigtig godt kajaknytår 2009. Og selvfølgelig en speciel tak til dem som har tilmeldt sig som faste læsere af bloggen - der er vist stadig enkelte ledige pladser i det panel. Det har været dejligt at opleve at så mange følger med på bloggen - det giver mig helt sikket lyst til at gøre lidt mere ud af det hele. Jeg må indrømme at jeg ikke havde regnet med at skulle runde de 10.500 besøg her inden nytår, det overstiger mine vildeste forventninger til en lille privat blog.

Jeg vil også sige at det har været inspirerende at læse de andre kajakblogge som jeg har fulgt her i 2008 - både begynderne og nogle af de mere garvede roere. Det er altid sjovt at læse om jeres små og store oplevelser på vandet og i værkstedet.

Jeg har i øvrigt en meget glædelig nyhed til jer alle sammen - fra nu af og det næste halve års tid bliver rodagene bare længere og længere og vandet bliver varmere og varmere. Se, det er da noget at fejre i aften!

Så ha’ nu en rigtig festlig nytårsaften - jeg regner med at blive på land, så hvis nogen af jer skal ud at ro i aften må i have en god tur. Det bliver i hvert tilfælde ikke i aften vi ses på vandet - men måske i det nye år!

Håber at i alle får et godt år i 2009 med en masse kilometer under kajakken...

2 kommentarer:

Axel sagde ...

Tak for året der gik og den rigtige gode læsning på din blog, håber vi ses på vandet en dag.

Godt kajak år til dig..

Mvh Axel

Helge Helligsøe sagde ...

Hej Axel
Lige over...

Du syntes måske også om: