lørdag den 30. januar 2010

The Season: Det første af 22 afsnit er nu udgivet

Bryan Smith og Fitz Cahall har med web-tv projektet »The Season« sat sig for at følge fem atleter og naturmennesker gennem en enkelt sæson. Det drejer sig om klatreren Anya Miller, snowboarder Jonaven Moore, mountainbikeren Scott Petett, bjergbestigeren Matt Maddaloni og endelig, måske mest interessant for os, kajakroeren Paul Kuthe fra Oregon, USA.

Ud over at være med i denne film har Paul også sin egen blog, »Boat with Paul« hvor han skriver om kajakroning. Om sig selv skriver han blot i sin bloggerprofil: »I boat« - andet står der simpelthen ikke. Ganske cool må man sige.

Det første afsnit er tilgængeligt nu hos deres hovedsponsor Arc'teryx. Alle 22 afsnit vil få premiere på den hjemmeside, men det er også muligt at abonnere på afsnittene gennem iTunes, de kommer blot på der lidt senere.

Det første afsnit er rigtig flot filmet i en forrygende kvalitet. Historien bliver også godt og stemningsfuldt fortalt. Jeg glæder mig til at se de resterende 21 afsnit som udkommer med omkring en uges mellemrum - glæd dig.

Ingen kommentarer:

Du syntes måske også om: