onsdag den 14. april 2010

Flot fotobog om Grønland

Ture og John Andersen - Rundt om Grønland
Gyldendal, 2009 - 192 sider

John Andersen og hans søn Ture har sidste år udgivet en rigtig flot fotobog med titlen »Rundt om Grønland«. Fotografierne er taget på mange forskellige ture rundt i Grønland - en del er fra nogle af de mange kajakture som John og Ture har været på.

Det er først og fremmest en fotobog, men den indeholder dog også 36 siders tekst som fint supplere fotodelen. Tematisk er bogen delt op i Vestgrønland, Østgrønland og Nordgrønland. Hvert område får som indledning nogle ord med på vejen. Ganske fin opbygning. Efter hvert afsnit er der et kort som viser hvor de forskellige fotos er taget.

Ud over selve bogen følger der også en DVD med som har en spilletid på 15 minutter. Den indeholder et diasshow som har noget fint musik af jazzmusikeren Thulla C. Wamberg som ledsagelse. Langt de fleste billeder fra bogen er med her, plus mange, mange flere. Jeg syntes at fremvisningen af billederne går alt for hurtigt, der er vel ikke mere end 4-5 sekunder til at se hvert billede. Jeg valgte at spille på slowmotion anden gang jeg så den igennem - men det er jo så uden musikken.

Bogen koster kr. 249,95 og kan blandt andet bestilles gennem Saxo.

1 kommentar:

Aksel Steen Christensen sagde ...

Det er en fantastisk god bog,og dejlige historiske beskrivelser som følger gennem bogen.
Har brugt vinteren til at læse denne og flere andre bøger..men Grøndland's bogen er min favorit.

Du syntes måske også om: