torsdag den 15. april 2010

Følg med rundt om Storbritannien


Det engelske makkerpar Joe Andrews og James Bonell starter den 20. april ud på en længere kajakekspedition som de kalder Gone Paddling: Sea Kayak Circumnavigation of Britain 2010. De vil ro rund om hele det britiske fastland - en tur på omkring 4800 km. De skal være hjemme igen midt i september, så der er omkring 150 dage til rådighed for turen. Det betyder at de skal tilbagelægge 32 km hver eneste dag - hvis de ikke får overliggerdage. Start- og slutpunkt er National Maritime Museum i byen Falmouth. Og så er der ellers mange tusinde smukke kilometer britisk kyststrækning ind imellem. Deres fremskridt kan selvfølgelig følges på deres blog hvor der også vil være muligt at spotte deres position under hele turen.

Indtil videre er der ikke ret meget kajakrelateret på deres hjemmeside, men det kommer forhåbentlig når turen starter. Det er tydeligt at deres fokus mere ligger på det egentlige formål med turen, nemlig at indsamle midler til de to velgørende foreninger WaterAid og NACC.

De har selvfølgelig oprettet en fanside for ekspeditionen på Facebook.

James Bonell skal ro i en H&P Cetus og det skulle Joe Andrews også have gjort, men han valgte i sidste øjeblik at skifte til en Nigel Dennis Explorer HV. Deres pagajsponsor sprang fra i sidste øjeblik så det er spændende hvad de ender med at ro med.

Tilbage er vist kun at sige til gutterne: Rigtig god tur de næste fem måneder.

Ingen kommentarer:

Du syntes måske også om: