søndag den 22. maj 2011

Mange nye kajakbloggere fra hele norden

Denne gang har jeg stykket en ren nordisk samling af kajaksider sammen. For første gang har jeg fundet en finske side: det er Pekka Lassila som jævnligt opdatere. Da jeg ikke kan ret meget finsk bruger jeg altid GoogleTranslate når jeg læser den - siderne på norsk og svensk går det fint med at læse på originalsprogene. Thomas G. Nielsen fra Danmark har en side som lægger meget vægt på test af grej og gode råd om teknik og sikkerhed - og meget andet også. Det er ikke så meget turbeskrivelser der fylder.

To af de norske sider (Miamaris og Magnus) er fra det nordlige Norge - spændende landskab de har at komme omkring. Der er mange flotte foto på begge disse blogs. To andre (Ronny og Odin) er fra det mellemste Norge: Bergen og lidt nord for. Jørn Hagen bor 100 km nord for Oslo, så han beskriver en hel del ture på søer og elve, men også en del andet.

Peter Svenssons side er helt ny og flot side, men Peter har tidligere skrivet meget på sine to tidligere blogs. Han har denne gang valgt at skrive bloggen på engelsk, det giver unægteligt et større potentiale af læsere. På siderne er der læsestof om både Danmark, Finland, Norge og Sverige. En mand der kommer en del rundt. Den sidste svensker er Bengt Larsson der er fra Stockholm, han har ikke mindre end 12-15 og har bl.a. en forkærlighed for antikke kajaker - ganske interessant.

God læselyst, men glem nu ikke at komme på vandet!

Disse links er altid at finde i højre spalte under: Oversigt over personlige sider

1 kommentar:

Peter sagde ...

Hej!

Det var en fin samling nya bloggar du kunde visa upp. Hur ska jag nu hinna ut och paddla. Jag kommer bara hinna läsa om paddling i fortsättningen! :)

Peter
www.kayakr.net

Du syntes måske også om: