tirsdag den 1. juli 2008

Det var ligegodt mange

Ifølge min tæller hos Sitemeter har bloggen slået alle tidligere rekorder med hensyn til hits. Det er blevet til ikke mindre end 897 i juni måned, det er næsten 30 om dagen.

Nogle besøgende er kun på siden ganske kort, kan jeg se i min statistik, men der er også rigtig mange som bliver mere end 5 minutter og til min overraskelse også mange som er på siden mellem 15-60 minutter. Den gennemsnitlige tid på besøgene ligger og svinger mellem 3-5 minutter. Jeg er ikke helt klar over hvordan Sitemeter laver den statistik, men den svinger i hvert fald dagligt, har jeg lagt mærke til.

Men jeg er rigtig glad for at så mange finder siden værd at besøge - det giver virkelig blod på tanden til at fortsætte skriverierne. Har du nogle ideer til hvad der kunne gøre siden mere spændenede, oplysende, interessant, brugbar eller andet, så skriv gerne en kommnetar eller send mig en mail. Jeg har dog ikke mulighed for at svare før om nogle dage, så hav lidt tålmodighed.

PS: Mine egne besøg bliver ikke talt med i statistikken, det er der heldigvis mulighed for at slå fra på Sitemeter.

5 kommentarer:

Jan Milbo sagde ...

Hej Helge
Når jeg ser min statistik, så har du siden 17. maj sendt 17 personer videre til min hjemmeside.
og tilsammen har de besøgt mig 64 gange. Dette er eksklusiv dig.

Der er mange der er interesseret i kajakhistorier.
:O) Jan

Helge Helligsøe sagde ...

Hej Jan
Det er da dejligt at folk finder frem til så mange kajakbloggere som muligt.

Jeg syntes faktisk det er hyggligt og lærerigt at læse andres kajakhistorier - der er så mange forskellige vinkler på kajaklivet som det er fedt at høre om.

Det er også dejligt at vi kajakbloggere kan linke til hinanden, så folk som tilfældigt falder over én side har mulighed for at finde flere om samme emne.

Den statistik som du bruger er det Google Analytics? Jeg har selv tilmeldt min blog til Google Analytics, men har ikke rigtig haft tid til at sætte mig ind i den endnu. Men den giver vist et mere detaljeret billede end Sitemeter.

:O) Jan sagde ...

Hej Helge

Jeg bruger http://www.statcounter.com/
på min blok og et andet hollandsk produkt på min hjemmeside.
http://www.checkstat.nl/en/index.html

Det har været lidt af en tilfældighed, hvilke jeg har valgt. Statcounter, fordi det virker på en blok.

hilsen Jan

René Seindal sagde ...

Hej Helge,

Du kan få meget mere detaljerede statistikker ved at bruge Google Analytics - der også er gratis. Du behøver ikke fjerne sitemeter af den grund.

René Seindal

Helge Helligsøe sagde ...

Hej René
Jeg er faktisk tilmeldt Google Analytics, jeg tror at jeg gjorde en gang sidste år. Men jeg har aldrig brugt den - det er lidt pinligt, men det er fordi jeg kan ikke huske mit password. Jeg har sikkert en mail med det - et eller andet sted!

Nu har jeg lige nogle fridage - jeg burde nok bruge lidt tid på at lede efter det...

Jeg er sikker på at du har ret i at den er meget mere præcis end Sitemeter.

Du syntes måske også om: