torsdag den 2. april 2009

En svær konkurrence - her er løsningen

Den konkurrence jeg søsatte den 7. marts: Tre underlige stykker kajakgrej, var åbenbart svær at gætte. Der var ingen som gættede det rigtige svar for alle tre ting, så det blev en billig omgang for mig.

De rigtige svar er:
A: De spraglede »dutter« bruger jeg til at sætte omkring samlingen på min Werner Camano pagaj så samlingen ikke tager skade. Jeg bruger dem kun når de opbevares hjemme. Jeg begyndte at bruge dem fordi vi i vores entre har en meget grov og nubret vægbeklædning - og pagajen står jo tit her når jeg er ved at pakke til tur.

B: Den underlige »blæksprutte« bruger jeg som markering bag på kajakken når den transporteres på taget.

C: Ølkassen bruger jeg når kajakken skal på taget af bilen. Den nye bil vi fik sidste forår er ca. 10-15 cm højere end den vi tidligere havde, så den blev pludselig nødvendig.

I de svar jeg har fået via e-mail var der flere som havde gættet de to sidste rigtigt, men det har åbenbart været A som har voldt problemer. Også på Havkajakroernes debatforum kom der mange vanvittige bud på en løsning - ganske vist uden for konkurrencen. Jeg har virkelig grinet meget over mange af forslagene.

2 kommentarer:

Pouls kajakblog sagde ...

Helt ærligt Helge. Er der ikke lidt løst håndled over de kajakskaftbeskyttelseskugler?

Helge Helligsøe sagde ...

Hej Poul

Det er der måske noget om. Det er også derfor jeg ikke vil være bekendt at bruge dem uden for hjemmets fire vægge!

Men hvis du vil tilbyde at strikke eller hækle en anden beskyttelse i en mere maskulin farvekombination (måske armygrøn og navyblå) tager jeg gerne imod. ;-)

Venlig hilsen Helge

Du syntes måske også om: